ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ - GREEK ACTION IN AFRICA Our goal:"To a world without poverty where everybody can use his human rights and live with dignity"
Ελληνικά English
FONDATION L'ENTRAIDE Fondation L'Entraide
Αρχική Σελίδα Το έργο μας Φωτογραφικό Υλικό Ιστοσελίδες Η κατάσταση σήμερα Ποιος είναι ποιος Ευχαριστίες Επικοινωνία

Η κατάσταση σήμερα

Η απόλυτη φτώχεια, η έλλειψη νερού , συνθηκών υγιεινής, σωστής διατροφής, προφύλαξης από μια σειρά θανατηφόρων ασθενειών όπως ,

Aids, Έλκος Μπουρουλί, Ελονοσία, Σκουλήκι της Γουινέα

είναι οι κύριοι λόγοι εξαφάνισης του Αφρικάνικου πληθυσμού.

Βοηθήστε μας να τα καταπολεμήσουμε.

Η λύση δεν είναι η ελεημοσύνη ούτε η πρόσκαιρη «φιλανθρωπία», αλλά η οργανωμένη και συντονισμένη δράση που δεν αντιμετωπίζει απλώς τις άμεσες ανάγκες των ανθρώπων αλλά δημιουργεί τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και μόνιμη βελτιώσει των συνθηκών ζωής των οικογενειών που ζουν στις φτωχότερες γωνιές του κόσμου.

Το Όραμα της Ελληνικής Δράσης είναι ένας κόσμος όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια και να απολαμβάνει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό δεν είναι ένα μακρινό , άπιαστο Όνειρο αλλά ένα Όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί με σωστό σχεδιασμό και συντονισμένη δράση

Η Ελληνική Δράσης προκείμενου να πραγματοποιήσει το όραμα της:

Βοηθάει τους ανθρώπους να βελτιώσουν μόνοι τους την ζωή του και να εξασφαλίσουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Συζητά μαζί τους, τους ενθαρρύνει και τους βοήθα να βελτιώσουν την ζωή τους με τις δικές τους δυνάμεις.

Δημιουργεί κλίμα αλληλεγγύης και δεσμούς μετάξυ Βορρά και Νότου ισχυροποιώντας έτσι το παγκόσμιο κίνημα κατά της φτώχειας.

Στηρίζει την αναβάθμιση της θέσης και τους ρόλου των γυναικών, ώστε να σταματήσει η μεροληψία και η διάκριση εις βάρος τους και να συμμετέχουν στην πολιτική και οικονομική ζωή της κοινότητας στην οποία ζουν και στις αποφάσεις που αφορούν τις ίδιες, τα παιδία τους, τις οικογένειες τους και τη ζωή της κοινότητας.

Ακολουθήστε μας
Ενισχύστε το έργο μας
014 11600 2320 001489
ELLHNIKH DRASH AFRIKH