ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ - GREEK ACTION IN AFRICA Our goal:"To a world without poverty where everybody can use his human rights and live with dignity"
Ελληνικά English
FONDATION L'ENTRAIDE Fondation L'Entraide
Αρχική Σελίδα Το έργο μας Φωτογραφικό Υλικό Ιστοσελίδες Η κατάσταση σήμερα Ποιος είναι ποιος Ευχαριστίες Επικοινωνία


Επικοινωνία

Η Ελληνική Δράση Αφρικής εδώ και 19 χρόνια προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων της Αφρικής. Αγωνίζεται να προσφέρει την υλική υποδομή σε ανθρώπους που δεν τους λείπει η ψύχη και η θέληση για προσφορά αγάπης.

Όμως η Ελληνική Δράση Αφρικής είναι εσείς. Με την προσφορά χιλιάδων ευαισθητοποιημένων ανθρώπων συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τον λαό της Αφρικής. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή τίποτα από όλα αυτά που πετύχαμε δεν θα είχε πραγματοποιηθεί. Έτσι και σήμερα καλούμε για τη δική σας συμμετοχή στον αγώνα μας. Οι άνθρωποι της Αφρικής σας χρειάζονται. Χρειάζονται αναπηρικά καροτσάκι, άροτρα, φαρμακευτικό υλικό. Χρειάζονται τη βοήθειά σας για να ζήσουν.

Οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει συμβολικά ένα είτε χρηματικό ποσό, ή χρήσιμο υλικό όπως αναπηρικά καροτσάκι (καινούργια και μεταχειρισμένα), φαρμακευτικό υλικό, αγροτικό εξοπλισμό κτλ, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας. Οι προσφορά σας θα αξιοποιηθεί άμεσα. Με δελτία τύπου ενημερώνουμε συνεχώς τους χορηγούς μας.

Αριθμός Λογαριασμού: ALFA BANK 014 11600 2320 001489 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ

Τηλ. - Fax: +30 210 7216625

email: c-ivoire@hol.gr

Ακολουθήστε μας
Ενισχύστε το έργο μας
014 11600 2320 001489
ELLHNIKH DRASH AFRIKH