ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ - GREEK ACTION IN AFRICA Our goal:"To a world without poverty where everybody can use his human rights and live with dignity"
Ελληνικά English
FONDATION L'ENTRAIDE Fondation L'Entraide
Αρχική Σελίδα Το έργο μας Φωτογραφικό Υλικό Ιστοσελίδες Η κατάσταση σήμερα Ποιος είναι ποιος Ευχαριστίες Επικοινωνία

Καλωσορίσατε στο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Δράσης Αφρικής

Η Ελληνική Δράση Αφρικής είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση με σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της αφρικανικής Ηπείρου (κυρίως στις χώρες της γαλλόφωνης Αφρικής). Ξεκινώντας από το 1980, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει τη βοήθειά της που τόσο μεγάλη ανάγκη την έχουν χώρες όπως η Ακτή του Ελεφαντοστού. Με βασικό στήριγμα την Κα. Μέρω Κεσεσίογλου, πρόεδρο της οργάνωσης, όχι μόνο προσφέρει φαρμακευτικό υλικό ή χρήματα, αλλά κυρίως επικεντρώνεται στο βασικότερο πρόβλημα: Να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα δικά τους πόδια.

Το έργο της οργάνωσης είναι πολύπλευρο. Προσφέρει φαρμακευτικό υλικό, εξοπλισμό νοσοκομείων, σχολικό υλικό. Αλλά δε σταματά εκεί. Με γιγαντιαία προγράμματα προσπαθεί να μεταφέρει γνώση και κατάρτιση. Με το αγροτικό πρόγραμμα εκπαιδεύει εκεί αλλά και στην Ελλάδα αγρότισσες που με τη σειρά τους όταν επιστρέφουν εκπαιδεύουν και άλλες και ιδρύουν αγροτικούς συνεταιρισμούς, από όπου οι ντόπιοι αποκτούν εισόδημα

Οργανώνοντας ιχθυοκαλλιέργειες βοηθά για την απασχόληση των ανδρών. Προσφέρει εργαλεία και τρακτέρ στους αγρότες. Οργανώνει ελληνικές εβδομάδες για την προσέγγιση των δύο λαών

Μπαίνοντας στη νέα χιλιετία, βάζουμε στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων της Αφρικής. Μέσα από αυτό το χώρο μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο της οργάνωσης και τα σχέδια για το μέλλον.

Βοηθήστε και σεις να δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε μας
Ενισχύστε το έργο μας
014 11600 2320 001489
ELLHNIKH DRASH AFRIKH